Ernest Tubb (1914-1984)

Ernest Tubb (1914-1984)
”Skicka spriten”, ”Det spelar ingen roll nu”, ”Jag väntar på skepp som aldrig kommer in”. Visst är det både obegripligt och destruktivt att folk söker inspiration i citat av Deepak Chopra et consortes när det finns en amerikansk honky tonk-stjärna som …
Read more on Helsingborgs Dagblad

Buddy Emmons, The Pedal-Steel Guitarist Who 'Taught Everybody To Play,' Has Died
Country music wouldn't sound like itself without the pedal-steel guitar, and the instrument sounds the way it does today because of Buddy Emmons, who died Wednesday in Nashville at 78. Though he might not be a household name, Emmons played on …
Read more on NPR

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks

Comments are closed.

Follow countrymusic on Twitter

[ad code=4 align=center]